Yritys

TBS

TBS on johtava betonirakentamisen osaaja ja kattavia rakennuspalveluita tarjoava yritys. TBS toimii valtakunnallisesti koko Suomessa, ja on ollut mukana useissa maamme kärkihankkeissa.

Yritys

Johtava betoni-rakentamisen osaaja – seuraavatkin 20 vuotta

TBS on johtava betonirakentamisen osaaja ja kattavia rakennuspalveluita tarjoava yritys. Betoni- ja runkorakentamisen palveluihimme kuuluvat paikalla tehdyt valutyöt, raudoitustyö, perustustyö ja elementtirakenteiden juotostyöt.

Talonrakennuksessa urakoimme kohteet omakotitaloista rivitaloihin ja teollisuuden tarpeisiin. Meiltä löydät ammattilaiset laatoitukseen, listoitukseen, maalaukseen, muuraukseen ja kaikkiin yleisiin talonrakentamiseen liittyviin töihin.

Arvoinamme ovat hyvä asiakaspalvelu, taloudellisuus, aikataulussa pysyminen ja joustavuus tilaajan toivomusten mukaisesti. Kaikkea toimintaamme ohjaa työturvallisuus: Yhtiössämme noudatetaan omaa SAFETY FIRST -ohjelmaa.

TBS toimii valtakunnallisesti koko Suomessa, ja on ollut mukana useissa maamme kärkihankkeissa. Suuret sairaalahankkeet, lentokenttäterminaalit, metrotunnelit, yliopistolaitokset, tutkimuskeskukset ja hotellit ovat vaativia työmaita, joissa pitkää työkokemusta ja alan johtavaa tekijää tarvitaan.

Viemme hankkeet maaliin ja olemme tilaajalle oikea, luotettava kumppani. Kanssamme tehdyn yhteistyön tuloksena syntyvät laadukkaat lopputulokset.

Safety First

Turvallisuus ensin

Yhtiössämme noudatetaan omaa Safety First -ohjelmaa ja meillä ajatellaan aina ”turvallisuus ensin”. Safety First -ohjelmaa noudattaa koko henkilöstö, ja työsuojelutoimikunnallemme on asetettu keskeiset päämäärät. Ohjelman tavoitteena on edistää työsuojeluun liittyviä asioita ja rohkaista henkilöstä toimimaan esimerkillisesti työmailla ja tarvittaessa puuttumaan turvattomasti tehtyyn työhön.

Toiminnan tarkoituksena on kehittää yrityksemme menetelmiä, kalustoa ja työtapoja. Otamme myös aktiivisesti vastaan henkilöstön toimenpide-ehdotuksia työturvan ja työsuojelun edistämiseksi. Kyse on yhteisestä toiminnasta, jossa oman henkilöstömme lisäksi toimimme yhteisin pelisäännöin rakennuttajan, pääurakoitsijan/tilaajan ja muiden tahojen tarkoittamien työsuojelun ja turvallisen työn ohjeistusten mukaisesti.

Työsuojeluntoimikuntaan kuuluu työturvapäällikkö Jarkko Alander, Työsuojeluvaltuutettu Ville Vaara ja jäsenenä Kari Kivimäki.

Scroll to Top